THOMAS WELDING SYSTEMS - Fabrikant van lasstiften en stiftlasapparaten

ZI, 3eme RUE
6040 JUMET
Tél : 071 / 37.13.70
Fax : 071 / 37.18.21
   
Contact  : Verkoopafdeling
Contact  : Jos Guillaume

Robot voor het lassen van stiften

soudure des goujons avec une tête automatique de soudage de goujon en décharge de condensateurs sur robot

Las Robot

soudage de goujons avec une tête automatique de soudage de goujon en arc fusion forgeage mode temps court sous gas avec un robot

- Een extreem snelle en compacte lasrobot
- Nieuw ontwikkelde lastechniek (SP-MAG)
- 100% digitale integratie van de lasstroom bron (FUSION)
- Geïntegreerde kabels door de robotarm
- Nieuwe servotechniek
- Geïntegreerde kwaliteitscontrole

 

Global 2 controller
 De zeer compacte Global 2 Controller heeft veel in huis, zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om:

- Tot 27 assen aan te sturen;
- 3 robots te synchroniseren;
 - Tot 6 groepen multi-tasking uit te voeren (d.m.v. multi-mechanische controle); 
- Tot maximaal 5 digitale stroombronnen aan te sturen en producten met de robot langs één, of meerdere, vast opgestelde las- en/of bewerkingsstations te manipuleren (m.b.v. multi-weld control) 
- Standaard 40.000 punten te beheren, de G2 controller heeft 40 in- en uitgangen (optioneel uit te breiden tot 504 in- en uitgangen); 
- Te communiceren met diverse netwerkprotocollen zoals ethernet, device net en profibus (waardoor systeem integratie in elk willekeurig netwerk mogelijk wordt).

Manipulatoren
Zeer nauwkeurig positioneren is mogelijk met de compacte 'Pana Dice' manipulatoren, deze zijn vrij programmeerbaar. De Pana Dice manipulatoren zijn verkrijgbaar in 200, 500 en 1000 kg. Ook zeer zware producten kunnen gelast worden met een robot van Valk Welding, hiervoor hebben wij manipulatoren tot 5000 kg.

Door middel van deze manipulator kan de robot gemakkelijker een goede laspositie aannemen. Het product kan gekanteld worden zodat het bereik van de robot groter wordt.

Minicel

Met deze compacte,eenvoudige en flexibele robotcel komt Thomas Welding Systems tegemoet aan de vraag naar eenvoudig te bedienen en betaalbare robotconcepten.

De cel heeft een torsie vrij stalen frame, met de twee werkstations kan de robot aan een zijde produceren,terwijl de operator aan het andere werkstation de werkstukken omwisselt. Door het ontwerp met twee werkstations is de Minicel uitermate geschikt voor het volcontinu lassen van kleine werkstukken. De Minicel kan eventueel worden uitgebreid met een reinigingsunit, diverse veiligheid- en lasapparaten en het Program Protection System (PPS).


Thomas Welding Systems web site

Wij behouden ons het recht voor om tijdens nieuwe ontwikkelingen de technische kenmerken van de generatoren zonder voorbehoud te wijzigen.
2016 THOMAS Welding Systems